Back to school so ZOOTom: Ruksaky, kabelky a tenisky, ktoré musíte mať 

Z prázdninového módu závratnou rýchlosťou do toho školského. Ak ste sa z rôznych príčin ešte nestihli preladiť na septembrovú školopovinnú vlnu, máme pre vás jedno motivačné nakopnutie – a nie len tak hocijaké. Spísali sme zoznam vysoko módnych položiek, ktoré menia obliekanie do školy zo starosti na radosť.

RUKSAKY

 

športový batoh značky Vans

V športovom móde


Znesú veľa a vydržia azda všetko. Jednotkou na školskom wishliste ostávajú aj naďalej športové ruksaky, ktoré už dávno nespĺňajú len požiadavku funkčnosti. Vďaka ich rozmanitému dizajnovému prevedeniu máte po ruke doplnok, ktorý si pýta všetku pozornosť okolia.

Hlavne elegantne

 

kožený ruksak značky Love Moschino

Pre tých, ktorí radi využívajú benefity praktickosti, ale chcú sa zároveň držať elegantnejšej línie, odporúčame siahnuť po koženkových a kožených ruksakoch. Niektoré modely sú dokonca navrhnuté v štýle „dva v jednom“, a to je už poriadna pridaná hodnota, čo poviete?

KABELKY

Shopper štýl

 

shopper kabelka značky Tommy Hilfiger

Dokonalé miesto pre knihy, zošity či laptop prinášajú kabelky v shopper štýle. Nenájdete v nich komplikované šitie a nadbytočné priehradky. Držia sa jednoduchého vzhľadu s cieľom maximalizovať odkladací priestor, ktorý potrebujete.

Investícia do klasiky

 

klasická kabelka značky Guess

Ak hľadáte dlhodobejšieho partnera, ktorý prežije viac školských rokov či semestrov, investujte do kvalitnej kabelky v klasickom prevedení. Tieto modely majú nadčasovú platnosť a aj keď nachádzajú vo vyšších cenových reláciách, rozhodne ich nekupujete iba na jednu sezónu.

TENISKY

Na platforme

 

tenisky na platforme

Kvalitný pár, ktorý nás drží na nohách, je samozrejmosťou nielen sezónneho šatníka, ale aj povinnej školskej výbavy. Podpätky sú síce cool, no na pohodlné a rýchle presuny nedáme dopustiť. A tenisky na platforme sú na to ako stvorené.

Plátenky

 

plátené tenisky značky Converse

Mladistvé, vzdušné a hravé. Plátené tenisky alebo takzvané plátenky spájajú milovníkov komfortnej obuvi naprieč generáciami a my ich zo svojho zoznamu nemôžeme vynechať. Ak vás omrzí minimalistické prevedenie v zemitých tónoch, spestrite si deň farebným výberom.

Lovely výberovka: 

photo credit: zoot.sk

Zdielaním môžete poďakovať autorovi

Sue

Umenie je voľnosť, umenie je neustále vnášanie nezvyčajnosti do všednosti, umenie je nový nádych pre zabudnutý kúsok oblečenia, ktorý si práve našiel v šatníku. Študentka, milovníčka tanca, cestovateľka za šťastím, možno raz budúca novinárka. Sue

Kolekcie, novinky, exkluzívne zľavy